Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Samen verantwoordelijkheid nemen! Succes verzekerd!

Samen ondernemen met een enorme uitdaging!

De uitdaging

We leven in een tijd waarin we elkaar meer dan ooit nodig hebben. De samenleving heeft ondernemers nodig die waarde creëren voor de samenleving en ondernemers hebben elkaar en de samenleving nodig om te ontwikkelen en winstdoelstellingen te realiseren.

Het Zelfstandig Samen Team is hét concept om dat in de praktijk neer te zetten. Het ondernemersteam aanvaard de uitdaging om in zes maanden een maatschappelijke bijdrage te doen aan de samenleving.

Een bijdrage die er toe doet!

In samenwerking impact creëren:

Maatschappelijk, persoonlijk & zakelijk!

 

Maatschappelijke impact creëren

Om als team een succesvolle bijdrage aan de samenleving te doen komt het aan op professioneel ondernemerschap. Als deelnemer word je serieus aangesproken om je talenten en ondernemerschap verder te ontwikkelen.

Persoonlijke impact creëren

In de samenwerking dragen we ook zorg voor elkaar! Je krijgt alle ruimte je eigenwaarde en zelfvertrouwen te ontwikkelen naar een hoger niveau. Je wordt gestimuleerd en geholpen door het hele team je talenten en vaardigheden naar een hoger niveau te ontwikkelen. Daarmee wordt je een zelfbewuster mens die steviger in de schoenen staat.

 

Zakelijke impact creëren

De samenwerking draait natuurlijk ook om de ontwikkeling van het ondernemerschap. De ontwikkeling van vaardigheden als marketing, organiseren, netwerken, onderzoeken, beslissen, plannen, werken, (onder)handelen komen allemaal aan bod om de gemeenschappelijke opdracht succesvol te voltooien. Daarnaast zorgt de maatschappelijke impact voor de positieve zichtbaarheid in de markt.

En daar pluk jij de vruchten van in je individuele ondernemerschap.

 

 

Deelnemen betekent

  • Waardegedreven ondernemen
  • Jezelf persoonlijk ontwikkelen
  • Je onderneming ontwikkelen
  • Een waardevol netwerk creëren
  • Méér kansen bennutten
  • Méér steun en hulp in ondernemen
  • Méér kennis en ervaring beschikbaar
  • Méér groeimogelijkheden