Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Een samenwerking van ondernemers die er toe doet!

Samen ondernemen met een enorme uitdaging!

Voor wie?

Het Zelfstandig Samen Team is gericht op ondernemers die samenwerken met andere ondernemers als een bijdrage zien aan hun eigen, individuele ondernemerschap. Voor ondernemers die verder willen kijken dan alleen hun eigen belangen. En verder willen reiken dan nu individueel mogelijk is.

 

De uitdaging is impact creëren:

Maatschappelijk, persoonlijk & zakelijk!

 

Maatschappelijke impact creëren

Het Zelfstandig Samen Team neemt de verantwoordelijkheid voor de creatie van een betekenisvolle maatschappelijke bijdrage. Een bijdrage die er echt toe doet in onze maatschappij. Dat daagt uit om ons ondernemerschap serieus verder te ontwikkelen. Zo dragen we samen bij aan een mooiere wereld.

 

Persoonlijke impact creëren

Om die maatschappelijk bijdrage te leveren krijg je als deelnemer in de samenwerking alle ruimte je eigenwaarde en zelfvertrouwen te ontwikkelen naar een hoger niveau. Je wordt gestimuleerd je talenten en vaardigheden naar een hoger niveau te ontwikkelen. Daarmee wordt je een zelfbewuster mens die steviger in de schoenen staat.

 

Zakelijke impact creëren

Om succesvol maatschappelijke waarde te leveren komt het aan op de kwaliteit van ondernemerschap. De ontwikkeling van vaardigheden als marketing, organiseren, netwerken, onderzoeken, beslissen, plannen, werken, (onder)handelen komen automatisch aan bod om de gemeenschappelijke opdracht succesvol te voltooien. Daarnaast zorgt de maatschappelijke impact voor de positieve zichtbaarheid in de markt.

En daar pluk je de vruchten van in je individuele ondernemerschap.

 

 

Deelnemen betekent

  • Waardegedreven ondernemen
  • Jezelf persoonlijk ontwikkelen
  • Je onderneming ontwikkelen
  • Een waardevol netwerk creëren
  • Méér kansen bennutten
  • Méér steun en hulp in ondernemen
  • Méér kennis en ervaring beschikbaar
  • Méér groeimogelijkheden