Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Mentorschap, daar kom je verder mee!

Direct ondersteuning bij ondernemen

De meeste zelfstandigen verstaan hun vak uitstekend. Maar ondernemen is ook een vak! En daar valt winst te halen!

Om je ondernemerschap echt verder te ontwikkelen kun je vaak wel meer dan alleen advies gebruiken. Dan is het prettig als je terug kunt vallen op een vertrouwd en ervaren klankbord. Iemand die je helpt met je ondernemerschap en meehelpt aan oplossingen voor jouw uitdagingen.

Een mentor met enorme praktische ervaring en een netwerk met professionals, die je kunt raadplegen op het moment dat het nodig is. Als je beslissingen wilt nemen of vragen hebt waarvoor je niet direct het juiste antwoord hebt. Of gewoon om van gedachten te wisselen.

Programma

Mentorschap is een programma wat je in overleg zelf maakt. Een programma waarin jij gelooft dat het jou helpt naar een hoger niveau dan je nu staat. De duur van het programma is minimaal drie maanden en jij bepaalt hoeveel gesprekken er nodig zijn.  Zo kun je 1 keer per maand of meerdere keren afspreken en gebruik maken van de mentor om alles te doen wat op dat moment nodig is.

Dan wordt ondernemen een stuk efficiënter en zorg je er voor dat je met steun van je mentor de stappen voorwaarts maakt.

Hebben wij een klik? 

Absolute voorwaarde voor mentorschap is een goed gevoel bij elkaar. Ik nodig je uit vrijblijvend kennis te maken. Waar? Binnen of buiten? Gewoon op een plek die jij prettig vindt. Dan gaan we het er eens echt over hebben en bepaal jij of je mentorschap bij jou vindt passen.

Neem contact op!

Mentorschap uitproberen?

Kom ontdekken dat mentorschap je verder helpt. We bieden je drie maanden mentorschap aan voor slechts € 345,00 excl. btw.

 • Drie afspraken van ca. 1,5 uur
 • Onbeperkt bellen
 • Onbeperkt appen
 • en meer......

 

 

 • Werken aan je ondernemerschap
 • Bereikbaar en antwoorden op je vragen
 • Steun en toeverlaat als dat nodig is
 • Klankbord
 • Objectief meedenken
 • Stok achter de deur
"Nooit verwacht dat het zo zou verlopen. Het samen zijn, het samen gevoel, maar toch voor jezelf…is niet goed in woorden uit te leggen. Zoiets moet je ervaren. Het is heel erg mooi te ervaren wat mensen voor elkaar kunnen doen als ze er open voor staan. Te gek!!!"

Debby van den Boogaard

2foon
"Onderneem het anders!' heeft me (na minder dan drie maanden deelname) veel zinvolle feedback op mijn ondernemersactiviteiten opgeleverd, meerdere waardevolle inzichten over mezelf en ook al twee nieuwe opdrachten. Helemaal top!"

Onne van Deventer

Van Deventer Producties
"Het eerste wat in me opkomt als ik denk aan het deel uitmaken van het Zelfstandig Samen Team is: energie, steun, vernieuwende inzichten, structuur, waardering voor elkaars en je eigen kunde en ervaring."

Nathali Nijman

de Stiksteek
"In mijn gesprekken met Peter luistert hij naar wat ik vertel. De woorden die hij mij teruggeeft - dat wat hij tussen de woorden door ziet en hoort - gongen bij mij na. Ze bevatten mijn waarheid en laten mij de mens voelen die ik in wezen ben. Dit helpt me verder in mezelf ontplooien, ontwikkelen en meer in mijn kracht te gaan staan. Daarmee groei ik als mens én met mijn onderneming. Daar word je toch blij van!"

Petra Steffens

Petra tekst&taal
"Het concept van gezamenlijke bijeenkomsten met tussentijds één-op-één gesprekken werkt voor mij heel goed. Ik vind 'gewone' netwerkbijeenkomsten lastig en normaal gesproken zou ik niet zo gauw naar andere ondernemers stappen, maar binnen het team is dat heel legitiem. Voor het vertrouwen helpt het ook dat je je aan elkaar committeert."

Luutje Niemantsverdriet

Schrijverij Niemantsverdriet
"Zelfstandig Samen helpt je te ontdekken hoe het is niet alles alleen te willen doen. In de kracht van samen zie je nieuwe kanten en mogelijkheden. En je ontmoet anderen die net als jij bezig zijn zich te profileren vanuit hun eigen kennis, passie en drive. Je helpt elkaar verder in alle opzichten. Verrijkend!"

Jacintha Kogelman

Studio Zafaran
"Het traject bij Onderneem het anders! zou ik elke ondernemer aanbevelen. Het opent je ogen voor nieuwe ideeën, geeft tips en ervaringsverhalen en doet je groeien. En ondertussen help je anderen een stap verder met hun bedrijf, een win-win situatie dus."

Renate Buitenhuis

Vertrouwelijke ondersteuning

 • Hulp om beter te ondernemen
 • Steun en toeverlaat
 • Netwerk met professionals

Ja, ik wil meer weten over mentorschap