Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Over Peter en Onderneem het anders

Als je verder wilt moet je in beweging komen

Ik ben Peter Hubers. Als geen ander weet ik van het zelfstandigen bestaan. In bijna 30 jaar ondernemerschap binnen de financiële dienstverlening, accountancy en consultancy heb ik ervaren dat succes niet komt aanwaaien. Door vallen en opstaan en de niet stop te zetten drive om persoonlijk te ontwikkelen ben ik geworden wie ik nu ben.

Succesvol ondernemen zit voor mij in de bereidheid de nodige stappen te zetten om meerwaarde te creëren voor anderen. Bewuster ondernemen en vooral samenwerken. Samen met anderen is het makkelijker om je angsten en beperkingen te overwinnen. Veel fouten maken en daar de lessen uithalen.

Van autonoom samenwerken word ik zielsgelukkig.

Waardegedreven samen ondernemen opent vele nieuwe wegen en heeft enorme potentie om van je onderneming iets moois te maken.

Leven en werken met mij betekent samenwerken!

Door mijn (levens)ervaring ben ik een schepper van ideeën geworden en heb ik geleerd over kaders heen te denken. Daardoor heb ik anders leren kijken naar cijfers en heb ik de vaardigheid om cijfers te vertalen naar wie jij bent en waar jij staat. Vanuit dat concrete vertrekpunt help ik jou en je onderneming op het juiste pad.

Ik spreek uit eigen ervaring,  ben concreet, transparant en direct. Ik ben sociaal en heel ruimdenkend.

Leven en werken met mij betekent samenwerken! Omdat we samen simpelweg méér bereiken.

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2018 - Onderneem het anders