Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Over Peter en Onderneem het anders

Durven vallen en weer opstaan!

Ik ben Peter Hubers. In bijna 30 jaar ondernemerschap binnen de financiële dienstverlening, accountancy en consultancy heb ik ervaren dat succes niet komt aanwaaien. Door vallen en opstaan en de niet stop te zetten drive om persoonlijk te ontwikkelen ben ik een ervaren menselijke ondernemer geworden.

Succesvol ondernemen zit voor mij in de bereidheid de nodige (persoonlijke) stappen te zetten en in meerwaarde creëren voor anderen. Bewuster ondernemen, verder kijken dan je eigen belangen en vooral samenwerken. Samen met anderen is het makkelijker om je angsten en beperkingen te overwinnen. Veel fouten maken en daar de lessen uithalen. En dat levert resultaten op!

Van autonoom samenwerken word ik zielsgelukkig. Waardegedreven samenwerken met andere ondernemers verruimt  je denken en geeft toegang tot een enorme potentie aan mogelijkheden om van je onderneming iets moois te maken.

Leven en werken met mij betekent samenwerken!

Door mijn (levens)ervaring ben ik een schepper van ideeën geworden en heb ik geleerd over kaders heen te denken. Daardoor kijk ik anders naar cijfers en heb ik de vaardigheid om cijfers te spiegelen naar jouw specifieke ondernemerschap. Met die concrete informatie help ik jou en je onderneming op het juiste pad.

Ik spreek uit eigen ervaring,  ben concreet, transparant en direct. Ik ben sociaal en heel ruimdenkend.

Leven en werken met mij betekent samenwerken! Omdat we samen simpelweg méér bereiken. Met Onderneem het anders help ik individuele ondernemers met inzicht, begeleiding en waardegedreven ondernemerschap.