Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Over Onderneem het anders

Het kan altijd beter, anders!

Hallo, ik ben Peter Hubers, vader en getrouwd met Juliette. Al sinds mijn jeugd denk ik anders en doe ik anders. In het begin niet altijd begrepen en tegendraads. Ik zoek altijd de weg die bij mij past.

In bijna 30 jaar ondernemerschap binnen de financiële dienstverlening, accountancy en consultancy heb ik veel ervaring opgedaan over het leven en ondernemerschap. Simpelweg door steeds weer nieuwe wegen te bewandelen. In de praktijk door vallen en opstaan en een niet te stoppen drive om persoonlijk te ontwikkelen ben ik een ervaren menselijke ondernemer geworden.

Ik heb geleerd dat succesvol ondernemen makkelijker is als je bereid bent verder te kijken dan je eigen behoeften en belangen.

Bewuster ondernemen, verantwoordelijkheid nemen en vooral op basis van gelijkheid samenwerken. Samen met anderen is het veel makkelijker om je angsten en beperkingen te overwinnen. Veel fouten maken en daar de lessen uithalen. En dat levert mooie resultaten op!

Van autonoom samenwerken word ik zielsgelukkig. Waardegedreven samenwerken met andere ondernemers verruimt  je denken en geeft toegang tot een enorme potentie aan mogelijkheden om van je onderneming iets moois te maken.

Leven en werken met mij betekent dus samenwerken!

Ik ben een schepper van ideeën en kan over kaders heen denken. Daardoor kijk ik bijvoorbeeld anders naar cijfers van ondernemingen en heb de vaardigheid om die cijfers te spiegelen naar jouw specifieke ondernemerschap. Met die concrete informatie help ik ondernemers op het juiste pad.

Ik spreek uit eigen ervaring,  ben concreet, transparant en direct. Ik ben sociaal en heel ruimdenkend.

Leven en werken met mij betekent samenwerken! Omdat we samen simpelweg méér bereiken. Met Onderneem het anders help ik individuele ondernemers met het verbeteren van ondernemerschap, begeleid ondernemers met mentorschap en ik ben initiator van een vernieuwend concept voor ondernemen in teams. Waardegedreven samenwerking waar we ons ondernemerschap ontwikkelen door als team bijdrage te leveren aan onze samenleving.