Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Zes maanden samen op reis!

Intentie en verantwoordelijkheid

De samenwerking is niet aan allerlei verstikkende regels gebonden. Samenwerken in het Zelfstandig Samen Team is op basis van intentie en verantwoordelijkheid.

Intentie

Deelnemen doe je op basis van de intentie bijdrage te willen leveren. Aan je klanten, je medemens en je teamgenoten. En aan de reis die je met je team maakt in deze samenwerking.

Verantwoordelijkheid

Daarnaast geef je committent aan de samenwerking. Je laat jezelf zien en doet de dingen die jij nodig acht om van de samenwerking een succesvolle samenwerking te maken.

We gaan in de praktijk als volgt te werk:

We beginnen met een persoonlijke intake waarin we elkaar leren kennen. We gaan de dialoog met jou aan en vormen een beeld van jouw bedrijf.  We gaan samen duidelijk krijgen welke intentie jij na gaat streven in de samenwerking.  Zo weet jij waar je aan gaat werken. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en een vergroot bewustzijn. De eerste stap is gezet. Dit gesprek heb je met initiator Peter Hubers. Deze individuele sessie duurt circa 1-1,5 uur.

Na de intake gaan we aan de slag met de groep. Elke maand komen we een dagdeel bij elkaar. Wij faciliteren een doe-programma dat bijdrage levert aan onze gemeenschappelijke intentie. We zorgen voor interactie en ontwikkeling.

We smeden het team tot een hechte samenwerking waarbinnen iedereen elkaar steunt en versterkt. Hoe hechter de relatie met elkaar, hoe beter we van betekenis kunnen zijn.

Elke bijeenkomst leidt tot nieuwe inzichten en stappen voorwaarts. Elke groep is anders, dus we zorgen samen voor een programma dat op dat moment nodig is. We beginnen altijd bij het opbouwen van de relatie met elkaar, het gevoel van samen ervaren en het vergroten van vertrouwen. Dit vormt de basis voor verdieping.

De afspraken voor de teambijeenkomsten stellen we samen met het team.

Om ons op een dieper niveau te verbinden maken we individuele afspraken met elkaar. Om elkaar te leren kennen, elkaar te helpen en om samen te werken. Streven is om met alle teamgenoten 2 afspraken te maken. Maar jij bepaalt uiteindelijk zelf met wie en hoe vaak; dat is jouw vrijheid.

Programma bevat:

  • Maatschappelijk Verantwoord Samenwerken
  • Met intentie en verantwoordelijkheid
  • Hechte en veilige samenwerking
  • Ondersteuning en versterking
  • Inspirerende bijeenkomsten
  • 1 op 1 gesprekken met elkaar

Ja, ik wil meer weten over het Zelfstandig Samen Team