Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Samenwerken in de praktijk

Intentie en verantwoordelijkheid

De samenwerking is niet aan allerlei verstikkende regels gebonden. Samenwerken in het Zelfstandig Samen Team is op basis van intentie en verantwoordelijkheid.

Intentie

Deelnemen doe je op basis van de intentie bijdrage te willen leveren. Aan je klanten, je medemens en je teamgenoten. En aan de reis die je met je team maakt in deze samenwerking.

Verantwoordelijkheid

Daarnaast geef je committent aan de samenwerking. Je laat jezelf zien en doet de dingen die jij nodig acht om van de samenwerking een succesvolle samenwerking te maken.

We gaan in de praktijk als volgt te werk:

We beginnen met gratis en vrijblijvende informatie bijeenkomsten op diverse locaties. Daar krijg je alle informatie die nodig is en de gelegenheid om vragen te stellen als er dingen niet duidelijk zijn. Kun je niet aanwezig zijn? Bel dan gerust zelf naar 026-2022 946

Het team komt elke maand een dagdeel bij elkaar. Wij faciliteren een doe-programma dat bijdrage levert aan de maatschappelijke bijdrage én aan jouw ontwikkeling als ondernemer.

We smeden het team tot een hechte samenwerking waarbinnen iedereen elkaar steunt en versterkt. Elke bijeenkomst leidt tot nieuwe inzichten en stappen voorwaarts. Elke groep is anders, dus we zorgen samen voor een programma dat op dat moment nodig is.

Als de samenwerking vorm heeft gekregen gaan we als team aan de slag met de creatie van de maatschappelijke bijdrage. In dit proces heb je alle kansen jezelf en je onderneming verder te ontwikkelen.

De afspraken voor de teambijeenkomsten worden door de teams zelf gepland.

Om ons op een dieper niveau te verbinden maken we individuele afspraken met elkaar. Om elkaar te leren kennen, elkaar te helpen en om samen te werken. Streven is om met alle teamgenoten 2 afspraken te maken. Maar jij bepaalt uiteindelijk zelf met wie en hoe vaak; dat is jouw vrijheid.

Programma bevat:

  • Gezamenlijke bijdrage aan de samenleving
  • Persoonlijke ontwikkeling door samenwerken
  • Ontwikkelen van ondernemerschap
  • Inspirerende bijeenkomsten
  • 1 op 1 gesprekken met elkaar
  • Bouwen aan een waardevol netwerk

Ja, ik wil meer weten over het Zelfstandig Samen Team