Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Betekenisvol samenwerken levert veel meer dan alleen financieel resultaat

Hoe we te werk gaan

We creëren een fictieve onderneming met de intentie en verantwoordelijkheid een maatschappelijk bijdrage te leveren. Een bijdrage die er toe doet, dat impact heeft in onze maatschappij.

De kracht van de samenwerking is bepalend om de missie te laten slagen. Alle facetten van ondernemen komen aan bod om er een succes van te maken.

Jij bent verantwoordelijk voor jouw ontwikkeling en samen voor onze gezamenlijke ontwikkeling. Dat betekent samenwerken met het team dat méér voor elkaar krijgt door er voor elkaar te zijn. Een team dat verbonden is én waarbij je de vrijheid houdt om te doen waar je zelf goed in bent. Zo helpen we elkaar sneller te groeien dan individueel mogelijk is.

We nemen de volgende stappen:

We beginnen met een persoonlijke intake waarin we elkaar leren kennen. We gaan de dialoog met jou aan en vormen een beeld van jouw bedrijf.  We gaan samen duidelijk krijgen welke intentie jij na gaat streven in de samenwerking.  Zo weet jij waar je aan gaat werken. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en een vergroot bewustzijn. De eerste stap is gezet. Dit gesprek heb je met initiator Peter Hubers. Deze individuele sessie duurt circa 1-1,5 uur.

We dagen je uit je eigen belangen even te parkeren. Samen gaan we onderzoeken en bepalen welke bijdrage we gaan doen aan de maatschappij. Die bijdrage gaan we bekrachtigen met een gezamenlijke intentie.
Wat zelfstandig samen ondernemen echt anders maakt is dat we streven naar eenheid. Wij geloven in vrijheid verbonden zijn. Dat betekent dat je als individueel ondernemer je eigen belangen hebt en tegelijkertijd verbonden kunt zijn in een team dat een maatschappelijke bijdrage levert.
Op basis van universele waarden vormen we een vernieuwende samenwerking.
Terwijl je samen werkt aan onze gemeenschappelijke bijdrage, werk je gelijk aan je ondernemerschap, je persoonlijke ontwikkeling, je vergroot je netwerk, je zichtbaarheid, je vermogen om samen te werken en om te gaan met de vrijheid die ondernemen biedt.
Het team biedt een veilige basis waarin je gevoed en ondersteunt wordt. Het maatschappelijk verantwoord samenwerken is de oorzaak en de uiteindelijke resultaten zoals zichtbaarheid, meer klanten en omzet is het logische gevolg.

Na de intake gaan we aan de slag met de groep. Elke maand komen we een dagdeel bij elkaar. Wij faciliteren een doe-programma dat bijdrage levert aan onze gemeenschappelijk intentie. We zorgen voor interactie en ontwikkeling.

We smeden het team tot een hechte samenwerking waarbinnen iedereen elkaar steunt en versterkt. Hoe hechter de relatie met elkaar, hoe beter betekenis we gaan hebben.

Elke bijeenkomst leidt tot nieuwe inzichten en stappen voorwaarts. Elke groep is anders, dus we zorgen samen voor een programma dat op dat moment nodig is. We beginnen altijd bij het opbouwen van de relatie met elkaar, het gevoel van samen ervaren en het vergroten van vertrouwen. Dit vormt de basis voor verdieping.

De afspraken voor de teambijeenkomsten stellen we samen met het team.

Om ons op een dieper niveau te verbinden maken we individuele afspraken met elkaar. Om elkaar te leren kennen en om elkaar te helpen. Streven is om met alle teamgenoten 2 afspraken te maken. Maar jij bepaalt met wie en hoe vaak; dat is jouw vrijheid.

Het tempo van je ontwikkeling bepaal je zelf. Wij staan voor je klaar met de mogelijkheid voor extra 1-op- 1 coaching.  Een voorbeeld van een coachingssessie:

Anders kijken naar cijfers

Vanuit ervaring laat Peter je in deze individuele sessie anders kijken naar jouw cijfers. Zit je wel op het pad dat je voor ogen had? Wat spiegelen de cijfers over jou op dit moment? Jij kijkt naar de juiste en actuele cijfers, zodat je gericht en concreet stappen vooruit zet in je ondernemerschap. Na 1,5 uur ga je rijker naar huis.

Programma Zelfstandig Samen Team bevat:

  • Maatschappelijk Verantwoord Samenwerken
  • Ondernemen met intentie en verantwoordelijkheid
  • Hechte en veilige samenwerking
  • Ondersteuning en versterking
  • Inspirerende bijeenkomsten
  • 1 op 1 gesprekken met elkaar

Ja, ik wil meer weten over het Zelfstandig Samen Team

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2018 - Onderneem het anders