Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Ondernemen met meer bewustzijn = beter presteren

De bewustzijnscoach helpt jou met vernieuwen

Als ondernemer sta je voor enorme uitdagingen. Onze wereld verandert ingrijpend en ondernemerschap krijgt een nieuwe definitie. Waar wil je naar toe? Dat is de cruciale vraag. Om daar voor jezelf een helder antwoord op te geven is bewustzijn nodig. Bewuste ondernemers zijn in staat een helder beeld te hebben van de toekomst, hebben de bereidheid te veranderen en daarmee is enorme winst te halen!

Om jouw doelen te bereiken is het nodig dat je nieuwe wegen bewandelt. Op avontuur gaat om te groeien als ondernemer. Zo moet je leren je uitdagingen die op je pad komen het hoofd te bieden. En daarmee helpt de bewustzijnscoach jou! Hij voorziet je van nieuw perspectief, advies en focus. Hij is de 'stok achter de deur' en houd je met regelmaat een spiegel voor.

De bewustzijnscoach van Onderneem het anders put uit jarenlange praktische ervaring en een netwerk met professionals, die wordt aangesproken als dat nodig is.

Inventariseren

Voordat je begint aan een coachingstraject brengen we eerst je huidige en gewenste situatie in beeld. Dan maken we een plan van aanpak en gaan over tot de uitvoering. Op jouw manier in in jouw tempo.

Met bewustzijnscoaching wordt jouw ondernemerschap een stuk makkelijker en efficiënter.  Je daarmee bereik je betere resultaten!

Hebben wij een klik? 

Absolute voorwaarde is een goed gevoel bij elkaar. Ik nodig je uit vrijblijvend kennis te maken. Waar? Binnen of buiten? Gewoon op een plek die jij prettig vindt. Dan gaan we het er eens echt over hebben en bepaal jij of bewustzijnscoaching bij jou past.

Neem contact op!

 

 

  • Je eigen persoonlijke coach
  • Nieuw perspectief
  • Advies
  • Focus
  • Stok achter de deur
  • Spiegel
  • Groeiend ondernemerschap
"In mijn gesprekken met Peter luistert hij naar wat ik vertel. De woorden die hij mij teruggeeft - dat wat hij tussen de woorden door ziet en hoort - gongen bij mij na. Ze bevatten mijn waarheid en laten mij de mens voelen die ik in wezen ben. Dit helpt me verder in mezelf ontplooien, ontwikkelen en meer in mijn kracht te gaan staan. Daarmee groei ik als mens én met mijn onderneming. Daar word je toch blij van!"

Petra Steffens

Petra tekst&taal

Vertrouwelijke hulp vanuit ervaring

  • Jarenlange ervaring
  • Netwerk met professionals

Ja, ik wil meer weten over bewustzijns coaching