Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Onderneem het anders met Peter

Onderneem het anders

Peter Hubers is de eigenaar van en drijvende kracht in Onderneem het anders! Peter is je directe aanspreekpunt. Met 30 jaar ervaring in ondernemerschap, financiële dienstverlening, accountancy en consultancy vind je een gedreven sparringpartner.

Peter implementeert de automatisering en zorgt voor actuele financiële informatie van je onderneming. Indien gewenst neemt hij een deel van je bedrijfsvoering over.

Peter regelt ook alle fiscale aangiften en voorziet je van advies. Hij is betrokken en volledig op de hoogte van de actuele financiële situatie van jouw onderneming.

Peter is een toevoeging aan je ondernemerschap. Hij is een schepper van ideeën en leert je denken over beperkende kaders heen. Daar heb je in de praktijk voordelen van. Hij spreekt uit eigen ervaring, is sociaal en concreet, transparant en direct.

Onderneem het anders met Hendrik-Jan

Aurora Accountants & Belastingadviseurs

Peter werkt al een aantal jaren samen met Hendrik-Jan, de spil van Aurora Accountants en Belastingadviseurs. Een dynamisch en ervaren accountants- en belastingadvieskantoor in de regio Arnhem Nijmegen. De relaties zijn door heel Nederland gevestigd. Hendrik-Jan en zijn team zijn gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw Het Hert in Arnhem.

Hendrik-Jan staat dicht bij de ondernemer. Je kunt naast Arnhem ook afspreken in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Zo kun je besprekingen buiten je eigen ondernemingslocatie voeren.

Hendrik-Jan is een betrouwbare partner voor het midden- en kleinbedrijf, de vrije beroepen en de non-profitsector.
Hij kiest  voor de meest praktische oplossingen voor je ondernemerschap, en brengt die oplossingen op een duidelijke en heldere manier.

Doel van Hendrik-Jan is in samenwerking zorgen voor een zo optimaal mogelijk ondernemersresultaat.

Onderneem het anders met Tjeerd

De Juridische Garage

Ook met Tjeerd werkt Peter al geruime tijd samen. Tjeerd gelooft  in het succes van samenwerken. Hij heeft veel kennis van zowel v.o.f.’s, maatschappen als B.V. structuren en helpt je bij het onderzoeken en zeker stellen van kansen en het bieden van oplossingen voor (toekomstige) problemen.

Tjeerd staat voor laagdrempelige juridische diensten voor iedereen. Hulp van een jurist in herkenbaar taalgebruik en met praktische adviezen.  Hij gelooft in samen succesvol ondernemen en het delen van kansen en mogelijkheden!

Onderneem het anders met Mark

EU Bewindvoering

Mensen helpen die financiële problemen te boven willen komen is de gemeenschappelijke deler met Mark, de founder en owner van EU-Bewindvoering. Het team van EU-bewindvoering helpt je op een deskundige én persoonlijke manier weer naar een gezonde situatie. Ze zijn als jonge, professionele onderneming gespecialiseerd in inkomensbeheer en beschermingsbewind.

Ze zijn gekwalificeerde bewindvoerders en staan voor maatwerk. Zij vertegenwoordigen jou naar de organisaties waar je mee te maken hebt zoals: Gemeenten, het UWV, de Belastingdienst, de Sociale Verzekeringsbank, zorgkantoren en -instellingen, banken, schuldeisers en hulpverleners. Ze zorgen met hun werkwijze voor rust!

Onderneem het anders met Debby

2foon

Debby is voor veel ondernemers onmisbaar. Als jij bezig bent met ondernemen is het prettig niet te worden afgeleid door telefoontjes en email. Dan is het tijd om Debby van 2foon in te schakelen.

Zij biedt secretariële ondersteuning en telefoonservice voor ondernemers. Ze regelen telefoonbeantwoording, agendabeheer, email service en meer secretariële en administratieve diensten.

Door de inzet van Debby ben jij altijd bereikbaar voor je klanten en potentiële nieuwe klanten. Heb je een afspraak buiten de deur of je wilt ongestoord kunnen werken; dan staat 2foon voor je klaar.

Neem contact op, in no-time zoekt Debby de juiste oplossing die bij jou en je bedrijf past.

Ontmoeten kun je ons op de kantoren in Lochem of Vught. Of op een door jou gewenste locatie.