Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Dit kun je verwachten

Intensieve samenwerking!

Bijzondere samenwerking

Werken met de real-time administratie zorgt voor een intensieve samenwerking. Dagelijks werken we vanuit ons dashboard alle financiële mutaties bij van al onze relaties. Dat betekent dat we altijd inzicht hebben in de financiële gevolgen van jouw handelen. In de praktijk hebben we dus met regelmatig contact. Veelal telefonisch en per mail. Daardoor ontstaat snel een vertrouwensrelatie, de basis voor een gezonde samenwerking.

In onze werkwijze signaleren we snel en word je met regelmaat geïnformeerd over je financiële situatie en de fiscale gevolgen. We hebben vanuit die situatie ook zicht hoe je bezig bent met ondernemen. Daardoor maken we je een meer bewuste ondernemer zodat je de voor jou juiste richting neemt en houdt.

We gaan als volgt te werk

 

 

In de vrijblijvende kennismaking bekijken we samen of onze werkwijze aansluit bij jouw doelstellingen. We informeren je graag over alle praktische zaken. Wij willen graag weten wie jij bent en wat je met je ondernemerschap wilt bereiken. Daarna heb je voldoende inzicht of een samenwerking voor jou het juiste oplevert.

Als je met ons gaat samenwerken inventariseren we jouw specifieke omstandigheden en wensen. Op basis daarvan voorzien we je van een passende licentie van Minox software. Die software richten wij voor je in en we voorzien je van instructie. Zodat je direct aan de slag kan.

 

Daarna geven we onze samenwerking vorm met heldere afspraken voor een voor beide partijen plezierige en efficiënte aanpak. Die afspraken leggen we samen vast.

 

Samenwerken is voor beiden inspirerend als we kunnen ondersteunen met het bereiken van je doelen. We zullen je motiveren een duidelijk beeld te creëren van de door jouw gewenste situatie. Wij willen die weten!

Dan kunnen we namelijk vanuit de actuele cijfers beter signaleren of jouw ondernemerschap overeenstemt met je gestelde doelen en je tijdig adviseren om koers te houden.

Minimaal elk kwartaal hebben we een persoonlijke afspraak. Op jouw locatie of op één van onze vestigingen.

Software Minox (Excl. btw)

De licenties van Minox vanaf € 19,95 per maand. Voor alle varianten kijk je hier!

Advies en administratiebeheer (Excl. btw)

Maandabonnementen real-time administratie vanaf € 90,00

Uurtarieven vanaf € 50,00

Maximum uurtarief specialisten € 75,00 tot € 100,00

 

 

 

 

  • Focus op ondernemen
  • Actuele cijfers
  • Financieel inzicht
  • Efficiënte bedrijfsvoering
  • Bewuster ondernemen
  • Beter beslissingen nemen
  • Je staat er niet alleen voor
  • Korte lijnen
  • Specialistische hulp
  • Betaalbare dienstverlening

Ja, ik wil meer weten