Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Over Onderneem het anders

Na Corona? Dan moet het echt anders!

Hallo, ik ben Peter Hubers, vader en getrouwd met Juliette. Samen hebben we 4 kinderen.

In bijna 30 jaar ondernemerschap binnen de financiële dienstverlening, accountancy en consultancy heb ik veel ervaring opgedaan over het leven en ondernemerschap. Simpelweg door steeds weer nieuwe wegen te bewandelen. In de praktijk door vallen en opstaan en een niet te stoppen drive om persoonlijk te ontwikkelen ben ik een ervaren menselijke ondernemer geworden.

Ik lees veel en hou me graag bezig met het onderzoeken van onze realiteit zoals we die ervaren. Er laten we wel wezen, zeker nu is onderzoeken beslist de moeite waard.

Ik heb altijd gevoeld dat we maar een deel van de waarheid te zien krijgen in onze maatschappelijke conditionering. En gelukkig bevinden we ons nu in de tijd van enorme veranderingen. Dat geeft mij enorm vertrouwen.

Mensen worden massaal wakker, bewuster. We gaan zien dat de wereld lange tijd is gecontroleerd door mensen die liever aan zichzelf denken dan aan een ander. Maar dat gaat binnenkort echt anders worden. Het fundament onder de samenleving is echt aan het instorten en de systemen lopen vast.

Het is tijd voor een radicale transformatie van onze wereld. Niet de autoriteiten gaan zorg dragen voor de transformatie maar de mensheid zelf zal de verandering gaan realiseren.
Een nieuw wereldbeeld ontstaat en daarin liggen alle kansen voor een harmonieuze samenleving.

We kunnen daar zelf een actieve rol in spelen en daar word ik heel blij van. Dat betekent vrijheid. Maar veranderingen realiseren we sneller en beter als samenwerken. En van autonoom samenwerken word ik zielsgelukkig.

Waardegedreven samenwerken met andere ondernemers verruimt je denken en geeft toegang tot een enorme potentie aan mogelijkheden om van je leven en ondernemen iets moois te maken.

Samenwerken is een must!

We leven in een uitdagende tijd. Met elkaar verbinden en samenwerken aan een mooiere toekomst is mijn passie. Co-creatie is krachtig en levert duurzame resultaten op. Met Onderneem het anders help ik individuele ondernemers doelen te bereiken met inspirerende samenwerkingsvormen, creatie-coaching, inzicht in cijfers en numerologie.

Samen met mij word je een schepper van ideeën en leer je denken over beperkende kaders heen.

Ik spreek uit eigen ervaring,  ben concreet, transparant en direct. Ik ben sociaal en heel ruimdenkend.