Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Bestellen van een uitgebreid rapport

Ja, ik ontvang graag het uitgebreide rapport

Een nieuwe kijk op jezelf, op je leven

Door gebruik te maken van je geboortedatum en geboortenamen is het mogelijk om vele dingen uit je eigen leven en contacten met andere mensen te herkennen en te ervaren. Het belangrijkste is de bewustwording die optreedt als we gaan werken met numerologie. Je kijkt vanuit een nieuw perspectief naar je eigen leven en naar het leven van anderen.

De meeste informatie halen we uit de geboortedatum. Hierbij werken we met de geboortedag, -maand, -jaar en bestemmingsgetal. (Het bestemmingsgetal wordt ook wel het karmische getal of lotsbestemming genoemd.)
Het bestemmingsgetal is hèt getal dat je vertelt wie jij bent, wie je zou willen zijn en wat jouw lessen zijn om dat te bereiken. Dit getal hoort bij je en dat zul je dan ook zo ervaren als we werken met numerologie. Het bestemmingsgetal is de som van de dag, maand en jaar van je geboortedatum.

Hieronder kun je een volledig numerologisch rapport bestellen. Met toelichting, inzichten en mooie afbeeldingen.(Ca. 30-35 pagina's)

Zonder consult voor € 39,50 (Incl. btw en verzendkosten) Na ontvangst van je betaling zenden we het rapport per post naar je toe.

Bekijk hier een voorbeeldrapport

Voor het rapport + persoonlijk consult van ca. 1,5 uur betaal je € 75,00 incl. btw) Vermeld dan hier in het vak berichten " Met consult". Dan neem ik contact op voor het maken van de afspraak.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Doopnamen*

  Meisjes achternaam* (Of n.v.t.)

  Geb. datum*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail*

  Telefoon