Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
"Nooit verwacht dat het zo zou verlopen. Het samen zijn, het samen gevoel, maar toch voor jezelf…is niet goed in woorden uit te leggen. Zoiets moet je ervaren. Het is heel erg mooi te ervaren wat mensen voor elkaar kunnen doen als ze er open voor staan. Te gek!!!"

Debby van den Boogaard

2foon
"Onderneem het anders!' heeft me (na minder dan drie maanden deelname) veel zinvolle feedback op mijn ondernemersactiviteiten opgeleverd, meerdere waardevolle inzichten over mezelf en ook al twee nieuwe opdrachten. Helemaal top!"

Onne van Deventer

Van Deventer Producties
"Het eerste wat in me opkomt als ik denk aan het deel uitmaken van het Zelfstandig Samen Team is: energie, steun, vernieuwende inzichten, structuur, waardering voor elkaars en je eigen kunde en ervaring."

Nathali Nijman

de Stiksteek
"Het concept van gezamenlijke bijeenkomsten met tussentijds één-op-één gesprekken werkt voor mij heel goed. Ik vind 'gewone' netwerkbijeenkomsten lastig en normaal gesproken zou ik niet zo gauw naar andere ondernemers stappen, maar binnen het team is dat heel legitiem. Voor het vertrouwen helpt het ook dat je je aan elkaar committeert."

Luutje Niemantsverdriet

Schrijverij Niemantsverdriet
"Zelfstandig Samen helpt je te ontdekken hoe het is niet alles alleen te willen doen. In de kracht van samen zie je nieuwe kanten en mogelijkheden. En je ontmoet anderen die net als jij bezig zijn zich te profileren vanuit hun eigen kennis, passie en drive. Je helpt elkaar verder in alle opzichten. Verrijkend!"

Jacintha Kogelman

Studio Zafaran
"Het traject bij Onderneem het anders! zou ik elke ondernemer aanbevelen. Het opent je ogen voor nieuwe ideeën, geeft tips en ervaringsverhalen en doet je groeien. En ondertussen help je anderen een stap verder met hun bedrijf, een win-win situatie dus."

Renate Buitenhuis

Ja, ik doe mee met het Zelfstandig Samen Team

Klaar voor de start van ondernemen met elkaar?

Binnenkort starten we nieuwe teams.
Wil jij verder komen dan je nu bent?