Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Zelfstandig Samen Team

Van betekenis zijn voor de maatschappij

Maatschappelijk bijdrage leveren

Met mijn achtergrond in communicatie en leiderschap help ik mensen steviger in hun schoenen staan. Hoe meer je je bewust bent van je eigen handelen, patronen en perspectief, hoe meer je jezelf wordt en hoe eenvoudiger het lukt om te bereiken wat je wilt.

In de interactie met elkaar komen we onszelf tegen. Dat biedt de mogelijkheid om je eigen groei te versnellen. Dat geldt ook voor mij, daarom werk ik samen. Het creëren van snelheid in groei en ontwikkeling van mensen, zodat zij weer anderen helpen, daar doe ik het voor. Samen maken we er een mooie wereld van.

Initiatiefnemer & spiegel

Peter Hubers, eigenaar Onderneem het anders

Als geen ander in dit team weet ik van het zelfstandigen bestaan. Méér dan 25 jaar ondernemer en ervaren in de financiële dienstverlening en accountancy. Ik geloof helemaal in samenwerken! Samen ondernemen heeft enorm veel potentie om je eigen pad te gaan.

Samen ondernemen biedt grote kansen om van ondernemen iets moois te maken. Ik ben een schepper van ideeën en denk over kaders heen. Zo kijk ik ook anders naar cijfers. In mijn adviezen spreek ik uit eigen ervaring. Ik ben concreet, transparant, direct, sociaal en heel ruimdenkend.

Ja, ik doe mee met het Zelfstandig Samen Team

Klaar voor de start van ondernemen met elkaar?

Kom kennis maken. Dan weet je of het Zelfstandig Samen Team bij je past